GYIK

Kérdés: 1. Hogyan működik a Footdisc betét a cipőmben?
Válasz:

A Footdisc betétet úgy tervezték, hogy kiegészítse a modern lábbeli tulajdonságait. A Footdisc betét a legmodernebb rezgéscsillapító anyagok felhasználása által fokozza a személyre szabott sport talpbetét előnyeit (alátámasztás és párnázás), amelyek általában megtalálhatók a jó minőségű félcipőkben és bakancsokban. Azok a sportolók, akik kipróbálták a Footdisc betétet, állították, hogy jobb lett az egyensúlyuk, megnőtt a komfortérzetük, csökkentette a fáradtságot és növelte a teljesítményüket.

Kérdés: 2. A cipőmnek és a lábamnak mindig kellemetlen szaga van. Segíthet ezen a Footdisc betét?
Válasz: Igen – a Footdisc betét teljes felületén található speciális bambusz-szénnel impregnált memóriahab réteg (amely híres a „szag-elnyelő” tulajdonságáról) csökkenti a kellemetlen szagokat és mérsékeli az antibakteriális problémákat. A Footdisc betétek legfelső rétegében lévő Dri-FIT lélegző anyag segít csökkenteni a nedvességet, és ezáltal a cipője száraz és szagmentes marad.

Kérdés: 3. Mennyi ideig használható egy Foootdisc betét?
Válasz: A betétben lévő „Curreva” párnázási réteget úgy tervezték, hogy sokkal lassúbb ütemben használódjon el, mint az Ön cipője. A betéteink élettartama kétszer hosszabb lesz, mint az Ön sportcipőjéé. Például míg egy futócipő 400 mérföldnyi használat után megy tönkre, a Footdisc betéttől 800 mérföld megtevése után számíthatunk ugyanerre.

Kérdés: 4. Kimoshatom a Footdisc betétet?
Válasz: Abban az esetben, ha a Footdisc betét tisztításra szorul, akkor kérjük mosóporos, langyos vízzel mossa meg, majd öblítse le hideg vízzel szárítás előtt. NE MOSSA MOSÓGÉPBEN!

Kérdés: 5. Hogyan járul hozzá a Footdisc betét a teljesítmény növeléséhez?
Válasz: A Footdisc betét ideális szinergiát hoz létre a láb és a lábbeli között, ezáltal biztosítva az előre-hajtó energia maximalizálását, amely növeli a meghajtást és a fokozza a teljesítményt. A Footdisc betét segít csökkenteni a fáradtságérzetet és a sérülések megjelenésének lehetőségét, ezáltal Ön hosszabb ideig fenn tudja tartani a magas teljesítményi szintet. 

Kérdés: 6. Használhatom a Footdisc betétet más cipőben is?
Válasz: Igen, a Footdisc betétet majdnem minden típusú sportcipőbe be tudja illeszteni. Használhatja futáskor, teniszezéskor, golfcipőbe, hegymászó bakancsba, síbakancsba, labdarúgáskor vagy rugbyzéskor. Akár a szélesebb orrformájú elegáns cipőkbe is alkalmazható a Footdisc betét, habár minden betét a legjobban azokba a lábbeli típusokba illeszkedik, amelyek kivehető talpbetéttel vannak ellátva.

Kérdés: 7. Hogyan csökkenti a Footdisc betét a sérülések lehetőségét?
Válasz:

A Footdisc betét csökkenti azáltal csökkenti a sérülések lehetőségét, hogy megfelelő támasztást biztosít és összhangba hozza a lábat az altesttel. Nemcsak jobb stabilitást biztosít és kisebb a valószínűsége annak, hogy ön sérülést szenvedjen el, hanem mindemellett csökkenti az izmok igénybevételét azáltal, hogy ezek nem kell akkora munkát kifejtsenek az összhang megtartása érdekében. A speciális rezgéscsillapító anyagok csökkenteni fogják az ízületekre nehezedő nyomást és kiküszöbölik a rázkódást.